Nieuws

Nieuw bij Bloom: Fresco GOLD

Volledig on trend! Met alle gouden accenten in het interieur werd het nu ook tijd voor de eerste gouden kinderstoel. Bloom introduceert de Bloom Fresco Chrome GOLD.Nieuw merk bij Vinke Trading                                            

Wij zijn distributeur geworden van een nieuw innovatief Zweeds merk; Sleepcarrier by Najell.

Veel kindjes willen graag in slaap gewiegd worden in papa of mama’s armen. Dat is best zwaar en niet makkelijk vol te houden. En hoe leg je het kind vervolgens in bed zonder deze wakker te maken? Elke keer als je dat probeert wordt het kind wakker door de temperatuurverschillen en de andere houding.

Hoe ideaal zou het zijn als je je kind horizontaal in slaap kan wiegen in een eigen nest, waarin deze vervolgens verder kan slapen?

Daarvoor is de sleepcarrier uitgevonden. Het draagsysteem maakt het tillen van je kindje veel makkelijker. Maar de sleepcarrier is meer! Het is een reiswieg voor in de kinderwagen, een babynest en een speelkleed.

De sleepcarrier wordt geleverd inclusief het draagsysteem. Als accessoire is een dekje verkrijgbaar.Nieuw bij Bloom: Fresco Chrome Rosegold                  

Helemaal on trend: Rose goud is de nieuwe kleur in het interieur. Bloom introduceert daarom de Fresco Chrome Rosegold.

Nu te bestellen via de Bloom dealers.Nieuw van 4moms: bounceRoo!                                

bounceRoo, de ideale wipstoel

Good vibrations.™


De 4moms® bounceRoo™ is de enige wipstoel met 3 ingebouwde unieke vibratiefuncties (heartbeat, wave and bee), waar je kindje rustig van wordt. Deze zijn in te stellen op 3 verschillende sterktes.

De bounceRoo biedt je kindje een goede ergonomisch natuurlijke beweging, door het kindje zelf geactiveerd. Met bijgeleverde speelboog.

Door het lichte gewicht en compacte ontwerp, kun je de bounceRoo overal in huis gebruiken en meenemen onderweg.

De bounceRoo is verkrijgbaar in; classic darkgrey, pluche silver en pluche multi.

Voor meer informatie www.4moms.nl